Egy magyar feleség Ázsiában

Hogyan kell hámozni és szeletelni az ananászt?

Hogyan kell hámozni és szeletelni az ananászt?   Ennek a blog bejegyzésnek az ötletét,az adta hogy mostani vendégeink elmesélték első boltbab  vásárolt ananászuk történetét.Mivel nem tudták ,hogyan kell meghámozni rendesen az ananászt,a viszonylag drágán vett ananásznak a felét ki kellett dobniuk. Ma meg is pucoltam egy nagy érett ananászt és fényképeket készítettem nektek róla.  … Tovább »

Édes-savanyú thai csirke ผัดเปรี้ยวหวาน (Pad priew waan)

Édes-savanyú thai csirke ผัดเปรี้ยวหวาน (Pad priew waan)   Hozzávalók: 400 gr csirkemell vagy comb 3-4 fej fokhagyma ananász (friss vagy konzerv) 1 kisebb fej hagyma 1 uborka 1 kápia paprika vagy kalifornia paprika Szószhoz 2 evőkanál ecet 2evőkanál osztriga szósz 2 evőkanál sűrített paradicsom 1 evőkanál szója szósz 2 evőkanál barnacukor Elkészítése A szósz hozzávalóit… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!