Édes-savanyú thai csirke ผัดเปรี้ยวหวาน (Pad priew waan)

Édes-savanyú thai csirke ผัดเปรี้ยวหวาน (Pad priew waan)

Hozzávalók:

Szószhoz

Elkészítése

A szósz hozzávalóit összekeverjük,addig míg a cukor elolvad.

Egy wokban vagy nagyobb serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg az apróra vágott fokhagymát.Adjunk hozzá a zöldségeket és pár percig keverve pirítsuk őket.Végül adjuk hozzá a szószt.

Megjegyzés:

Minnél több színű zöldséget,paprikát teszünk bele,annál mutatósabb az étel.

Lehet beletenni spárgát vagy karfiolt is de azt előtte pár percog forró vizben kell főzni.

Ha tetszett a recept,és szeretnél több thai ételt kipróbálni,csatlakozz a  Thai ételek ,receptek   csoporthoz.


Címkék: , , ,
Tovább a blogra »